Мер Франківська Руслан Марцінків закликав місцевих жителів допомогти комунальникам у боротьбі з негодою. Про це глава міста повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків звернувся до жителів Івано-Франківська з проханням допомогти комунальникам міста розчистити вулиці від снігу.

"Зима - це розрада для дітлахів, але клопоти для комунальників" - підкреслив Руслан Марцінків.

Мер Франківська пояснив, що в ніч з 10 на 11 лютого у Франківську пройшов інтенсивний снігопад в результаті якого всі вулиці міста засипало снігом. Марцінків підкреслив, що для прибирання снігу задіяна вся техніка, яка є на балансі комунальних підприємств. Однак сніг продовжує падати і комунальники працюють в посиленому режимі.

У зв'язку з цим Руслан Марцінків звернувся до жителів міста з проханням допомогти в прибиранні снігу у Франківську.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Допомогти їм може кожен - це звична практика для європейських країн. В першу чергу звертаюся до власників магазинів, кафе та інших закладів: забезпечте проїзд до свого закладу, проведіть пішохідну доріжку . І так вдасться впоратися набагато швидше!"- додав Руслан Марцінків.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Нагадаємо, що у центрі Чернівців відкрився портал в пекло, поки мер Клічук "прохолоджується" у відпустці

Як повідомляв портал "Знай.uа", Львів три дні поспіль замітає снігом, комунальники валяться з ніг: "допоможіть, хто не ледачий"

Також, "Знай.uа" писав, Кличко екстрено звернувся до киян через негоду: "Прогноз невтішний"