Відомий український стронгмен Василь Вірастюк йде на вибори до Верховної Ради. Про це розповіли у виданні "LB" посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що під час з'їзду партія "Слуга народу" затвердить Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати України на 87-му окрузі в Івано-Франківській області.

Так, конкурентами Вірастюка стануть: представник партії "За Майбутнє" Олександр Шевченко, кандидат від Партії "Європейська солідарність" Маруся звіробій і представник від партії "Свобода" Руслан Кошулинський.

Василь Вірастюк, фото: Instagram
Василь Вірастюк, фото: Instagram
Василь Вірастюк, фото: Instagram

Примітно, що в окрузі 50, де також пройдуть вибори через відхід з посади нардепа Руслана Требушкіна, у партії "Слуга народу" немає сильних представників. Тому, там швидше за все "технічний кандидат" буде відсутній.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що з'їзд партії "Слуга народу" переносили два рази через невизначеність з кандидатами на вакантних округах. Перший етап з'їзду призначений на 11 лютого. Другий, повноцінний великий з'їзд-пройде під кінець місяця. На ньому приймуть рішення про кардинальне реформування партії.

Верховна Рада, кадр з відео: YouTube
Верховна Рада, кадр з відео: YouTube
Верховна Рада, кадр з відео: YouTube

Нагадаємо, що Полякова вивалила декольте в шикарному кабінеті і приготувалася до визнання

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірина Білик показала свій найскладніший вибір, не кожна встоїть: "Який?"

Також, "Знай.uа" писав, шикарні форми Тіни Кароль "втекли" з глибокого декольте: зовсім не скромниця