Українка просить допомоги в боротьбі із захворюванням. Про це повідомили у виданні ТСН.

Неля Пащина вже кілька років бореться з раком кишечника і змушена звернеться до небайдужих людей за допомогою, оскільки їй потрібно продовжити лікування, а фінансових можливостей на це у жінки немає.

Вперше хвороба дала про себе знати в 2018-му році. Тоді Неля пройшла хіміопроменеву терапію і операцію з видалення пухлини з метастазами. Однак в 2020 році стався рецидив і у жінки утворилися метастази в легенях і печінці. Неля ще раз пройшла хіміотерапію і видалення метастаз, але захворювання продовжує прогресувати.

Жінка перебуває у складному становищі, адже їй призначили препарат вартістю 42 500. Для неї дана сума непідйомна, тому Неля змушена просити допомоги у небайдужих людей.

"За допомогою добрих людей я пройшла 8 курсів за цим протоколом. Але хвороба не відступила. Мені пропонують оперативне видалення метастазів, вартістю 50 тис. грн і хіміотерапевтичне лікування з тим же дорогим препаратом. Таке лікування потрібно проходити кожні 2 тижні. Дуже хочу дожити до синівського випускного, побачити його студентом " - каже Неля Пащина.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Неля Пащина, фото: ТСН
Неля Пащина, фото: ТСН
Неля Пащина, фото: ТСН

Нагадаємо, що до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець бореться з агресивним раком, потрібна пересадка: "Врятуйте сонячну дитину!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький футболіст відчайдушно бореться з раком мозку: "Врятуйте Женю!"