На Закарпатті комунальники відзначилися незвичайним способом прибирання доріг. Про це повідомили в Telegram-каналі "ХУкраина / Новини".

У Мукачеві місцеві жителі помітили, як комунальники, вельми нестандартним способом, прибирають калюжі на дорогах після дощу.

Розбиті дороги в Мукачеві набрали велику кількість води і через брак спеціальної техніки комунальники вирішили прибрати їх за допомогою лопат і тачанки. Так, жителі міста помітили, як комунальні працівники збирали воду з величезної ями на дорозі за допомогою лопат і відвозили її на тачанці.

"Ремонт доріг по-закарпатськи. У Мукачеві дорожники вичерпували воду з ями лопатами і переливали в тачку, щоб вивезти. Як тобі таке, Ілон?"- зазначено в публікації.

Публікація каналу "ХУкраїна / Новини": Telegram
Публікація каналу "ХУкраїна / Новини": Telegram
Публікація каналу Хукраїна / Новини: Telegram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

До публікації додали відео, де можна побачити, як три комунальні працівники збирають воду з величезної калюжі в тачанку за допомогою двох лопат і відра. Також в кадрі видно ще двоє працівників-один відвозить тачанки, а інший згрібає воду в ями за допомогою лопати.

Нагадаємо, що кияни повстали проти комунальників через нечищені дороги і стали оленями парковки: "Корита свої приберіть!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", завалені дороги довели чернівчан до сказу, сніг-скрізь: натуральний Гулаг

Також, "Знай.uа" писав, львів'яни з лопатами оголосили війну надокучливому снігу: дивись і вчися, Садовий