Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка має величезну аудиторію шанувальників, які активно стежать за її життям в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, зірка вирішила розповісти, що відчуває під час вагітності.

Катерина Репяхова опублікувала нове фото і розповіла, як себе почуває в даний момент.

На опублікованому знімку можна побачити Катерину Репяхову, яка посміхається і позує перед камерою на тлі світлих стін. Знаменитість одягнена в чорне плаття і легке сіре пальто з картатим візерунком зеленого кольору.

У підписі до публікації Катерина Репяхова розповіла, що відчуває себе щасливою і все більше відчуває рухи дитини.

"По особливому щаслива зараз. Дякую @hrystkaph, що відобразила мене в такий прекрасний період після ночі завжди настає світанок. Попереду концерти. Кожен день я відчуваю ворушіння малюка все більше. На шляху в Україну моя машинка. А в думках, що взяти з собою на море. І це все результат моїх прагнень і завзятості. Ніколи не здавайтеся. Знайте, ви здатні на все" - написала Катерина Репяхова.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Публікація Катерини Репяхової: Instagram
Публікація Катерини Репяхової: Instagram
Публікація Катерини Репяхової: Instagram

Нагадаємо, що Полякова вивалила декольте в шикарному кабінеті і приготувалася до визнання

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірина Білик показала свій найскладніший вибір, не кожна встоїть: "Який?"

Також, "Знай.uа" писав, шикарні форми Тіни Кароль "втекли" з глибокого декольте: зовсім не скромниця