Відомий український стронгмен Василь Вірастюк має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, спортсмен відреагував на критику з приводу його бажання стати політиком.

Василь Вірастюк опулікував нове фото і подякував шанувальникам за підтримку.

На опублікованому знімку можна побачити обличчя Василя Вірастюка, яке сфотографоване в профіль. Крім цього, в правому нижньому кутку фото можна помітити напис: "Закарбуйте собі в пам'яті: всі шкодують слабких, заздрість потрібно заслужити.."

У підписі до публікації Ваксилій Вірастюк звернувся до всіх, хто підтримав його після зборів партії "Слуга народу", де він оголосив, що йде в політику.

"ЗВАЖАЮЧИ НА ВЧОРАШНІЙ ШКВАЛ НЕГАТИВУ В МІЙ БІК.. ХОЧУ ЗВЕРНУТТСЬ ТА ПОДЯКУВАТИ ВАМ ДРУЗЯКИ, СПРАВЖНІ ДРУЗІ, ТІ ХТО ВИСЛОВИВ СЛОВА ПІДТРИМКИ. ВОНИ МЕНІ БУЛИ ВКРАЙ НЕОБХІДНІ. ЛЮБЛЮ ВАС" - написав Василь Вірастюк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Василь Вірастюк, фото: Instagram
Василь Вірастюк, фото: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram

Нагадаємо, що політолог Снєгірьов дав пораду українським спецслужбам

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тарас Загородній розповів про третій захід Вітренко

Також, "Знай.ua" писав, Олена Зеленська відкрила засідання робочої групи з розробки стратегії створення безбар'єрного простору