Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня обмежила відвідування закладу без нагальної потреби.
Про це повідомили у соціальній мережі Facebook повідомили на сторінці КНП ЦМКЛ "Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня".
Так, стало відомо, що станом на п'ятницю, 12 лютого в ЦМКЛ на лікуванні знаходиться 256 хворих з вірусними пневмоніями, з них 85 кислотозалежні. Тому у Лікарні вводять певні обмеження та закликають містян заради їх безпеки утриматися від походу до лікаря.

Лікарня, скріншот із відео
Лікарня, скріншот із відео

"Заради вашої безпеки та безпеки ваших близьких просимо обмежити візити до лікарні без нагальних потреб та, при можливості, перенести консультації на 1 тиждень або консультуватися дистанційно! Дякуємо за розуміння", - сказано у повідомленні.

Зазначимо, що станом на суботу, 13 лютого в Україні зафіксовано 5 182 нових випадки коронавірусної хвороби. Зокрема, захворіли 330 дітей та 226 медпрацівників.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Івано-Франківській (668), Закарпатській (485), Чернівецькій (384), Вінницькій (365) та Львівській (329) областях.

Нагадаємо, що до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець бореться з агресивним раком, потрібна пересадка: "Врятуйте сонячну дитину!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький футболіст відчайдушно бореться з раком мозку: "Врятуйте Женю!"