У Рівному безхатько поскаржився міському голові міста Олександру Третяку на недостатню кількість біотуалетів у місті.

Про це повідомляє "Суспільне Рівне".
Так, стало відомо, що у Рівному безхатько Андрій публічно звернувся до міського голови Рівного Олександра Третяка і попросив у нього повернути в центр міста громадські вбиральні.

Безхатько Андрій, скріншот із відео
Безхатько Андрій, скріншот із відео

"Мене звати Андрій, я закінчив Львівську юридичну академію, я – юрист. І хотів би сказати нашому меру: велике спасибі, класний чувак. Було два біотуалети на території центру. Зараз немає жодного. Якщо людина схоче піти в туалет, куди їй іти? Під дерево? Привіт пану Третяку особисто від мене" - розповів безхатько.

Міського голову таке звернення насмішило. Він пообіцяв повернути вбиральні та виписати догану відповідальним.

Олександр Третяк, скріншот із відео
Олександр Третяк, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Окей, дізнаюся у чому справа, хто позбавив права безхатченків такими благами, досягненнями суспільства й обов'язково випишу догану", - зазначив мер.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі бездомний окупував чужу квартиру, нахабство зашкалює: "Вимітайтеся!"

Як повідомляє портал Знай у Харкові бездомний влаштував "хостел" під вікнами у городян-сморід , пляшки і "бомби" в клумбах

Також Знай писав, що львів'ян злякав бездомний у лахмітті, зима на носі: "притягнув диван і купу сміття"