Франківчанин та львів'янка одружилися на День святого Валентина. Про це розповіли у виданні "Місто".

14 лютого 2021 року закохані Роман і Оксана скористалися послугою "шлюб за добу", яку надають в Івано-Франківську і стали чоловіком і дружиною.

Роман з Івано-Франківська, а Оксана зі Львова. Вони познайомилися на весіллі друзів, обмінялися контактами і почали листуватися і спілкуватися телефоном. Поки дівчина вчилася в університеті закоханий хлопець часто приїжджав до неї.

Рік тому, 14 лютого, Роман запропонував Оксані стати його дівчиною, тому дату весілля вони обрали не випадково.

Роман та Оксана, фото: mi100.info
Роман та Оксана, фото: mi100.info
Роман і Оксана, фото: mi100.info

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Минулого року на День святого Валентина Роман приїхав до мене на роботу до Львова. Сказав, що хоче, щоб я була його дівчиною. Роман зробив мені пропозицію минулої осені, в листопаді." - розповіла Оксана.

Варто зазначити, що послуга "шлюб за добу" була введена Міністерством юстиції в рамках акції "Кохання поза часом". 14 лютого 2021 року на укладення шлюбу заявки подали 12 пар. За 4 роки, в рамках проекту, Шлюб уклали 2600 пар.

Нагадаємо, що Сумська та Борисюк зіграли чергове весілля: "Маємо подати до суду"

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'яни повірили в магію і влаштували весільний бум у "дзеркальну дату"

Також, "Знай.uа" писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя: "У нас обох сльози на очах"