У Запоріжжі співробітник служби цивільного захисту зробив пропозицію другій половинці незвичайним способом. Про це розповіли у виданні "Суспільне".

12 лютого в Запоріжжі, лейтенант служби цивільного захисту Владислав Коренець, під виглядом перевірки, зробив пропозицію своїй коханій. У цьому йому допомогли колеги з рятувальної служби Запорізької області.

Згідно з "легендою", в одній з багатоповерхівок міста сталася пожежа, в результаті якої сталося задимлення в поштовому відділенні на першому поверсі. Співробітників відділення, серед яких була і Ірина Чепурна, евакуювали з будівлі. Коли дівчина вийшла на вулицю, то її чекав несподіваний сюрприз — Владислав з букетом троянд.

Владислав Коренець та Ірина Чепурна, фото: Суспільне
Владислав Коренець та Ірина Чепурна, фото: Суспільне
Владислав Коренець та Ірина Чепурна, фото: Суспільне

Чоловік запропонував Ірині вийти за нього заміж і вона відповіла йому згодою. Дівчина зізналася, що давно чекала цієї пропозиції, але не очікувала, що це станеться саме таким способом.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Дякую всім своїм колегам, які мені допомагали в цьому заході, я дякую своєму безпосередньому керівництву, яке доклало чимало зусиль, щоб все здійснилося, і спасибі, звичайно, Ірині, за те, що вона не відмовила" — сказав Владислав Коренець.

Нагадаємо, що Сумська та Борисюк зіграли чергове весілля: "Маємо подати до суду"

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'яни повірили в магію і влаштували весільний бум у "дзеркальну дату"

Також, "Знай.uа" писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя: "У нас обох сльози на очах"