У мережі розповіли про долю авторів знаменитих сюжетів з жувальних гумок "Love is....". Цю історію опублікували у виданні "Українки".

Як виявилося, в знаменитих сюжетах "Love is..." була зображена реальна пара - художниця-мультиплікатор Кім Гроув, яка є їх автором, і її чоловік-італієць Роберто Касалі.

Перший сюжет Кім намалювала на серветці. Її надихнуло їх знайомство з Роберто.

Після того, як їхні стосунки стали стрімко розвиватися, пара переїхала до Каліфорнії. Там Кім продовжила переносити на папір всі свої почуття, які відчувала до коханого. Правда парочку вона зображувала без одягу і малювала чорним олівцем, проте вже тоді вона додала знамениту фразу "Love is...", яка тривала життєвим висновком.

Історія авторів " Love is...": ukrainky.com.ua
Історія авторів " Love is...": ukrainky.com.ua
історія авторів Love is...: ukrainky.com.ua

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Одного разу Роберто загорівся ідеєю зібрати роботи Кім в добірку і видати як комікси. Він звернувся до кількох видань і на його пропозицію відповіла газета "Los Angeles Times".

Так, з початку 1970-х в газеті почали друкувати сюжети "Love is...". Щотижня видання додавало новий шарж. Дівчинка з сюжетів отримала ім'я Кім, а хлопчик - "Р" (ініціал Роберто).

Публіка полюбила цих героїв і з часом "Love is..." стали друкувати в інших виданнях, на футболках, блокнотах, календарях і т.д. крім цього було створено зібрання всіх сюжетів, яке видали в 50 країнах світу.

Для пари це був найщасливіший період, адже Кім займалася улюбленою справою, а Роберто керував їх Видавничим бізнесом. Також вони народили двох дітей і насолоджувалися сімейним життям. Переломним моментом стало виявлення онкологічного захворювання у Роберто. Рак був на останній стадії і не підлягав лікуванню.

Історія авторів " Love is...": ukrainky.com.ua
Історія авторів " Love is...": ukrainky.com.ua
історія авторів Love is...: ukrainky.com.ua

Кім кинула всі сили на порятунок коханого і майже закинула роботу над "Love is...". Їй вирішив допомогти друг сім'ї, Англійський аніматор Біл Еспрі. Він зробив парочку кольоровий і домалював їм одяг. Кім не заперечувала, адже у неї були інші турботи-порятунок життя Роберто.

У розпачі Кім хотіла завагітніти, щоб залишити ще одну частинку чоловіка, але їй це не вдалося. Після цього пара прийняла рішення заморозити насіння Роберто. У тому ж році, у віці 31 рік, Роберто помер.

Через рік Кім зважилася на штучне запліднення і їй вдалося завагітніти. Тим часом сюжетами "Love is..." займався Біл Еспрі. Популярність малюнків йшла, адже їм не вистачало "правди життя", досвіду, гумору і почуттів, які вкладала Кім.

Художниця навіть не здогадувалася, що турецька компанія "Intergum" перетворила її сюжети "Love is..." у фантики для жувальних гумок і таким чином вдихнула в них "друге життя".

Про це Кім і Біл дізналися в 2008-му році. У той момент художниця лікувалася від важкої форми онкології. Однак її старший син Стефано і Біл Еспрі розібралися в даній ситуації. Спершу вони вирішили питання про авторські права з компанією "Intergum", а пізніше зробили перезапусик "Love is..." у нових проектах, зробивши кольори і одяг пари більш сучасними.

Єдине, що за всі ці роки залишилося незмінним, це фраза: "Love is...", яку так люблять мільйони людей по всьому світу.

Історія авторів " Love is...": ukrainky.com.ua
Історія авторів " Love is...": ukrainky.com.ua
історія авторів Love is...: ukrainky.com.ua

Нагадаємо, що власник пса встановив приховану камеру, щоб знайти пояснення дивній поведінці: відповідь чіпає до сліз

Як повідомляв портал "Знай.uа", "поліція об'єднала серця": зворушлива історія кохання вразила українців

Також, "Знай.uа" писав, тернополяни цікавляться Днем святого Валентина більше за інших українців