На Прикарпатті вирушив головний санітарний лікар країни. Про це повідомили у виданні "7 днів".

Останнім часом в Івано-Франківській області значно зросла кількість хворих на коронавірус. У зв'язку з погіршенням ситуації, на Прикарпаття вирушив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Під час оперативної наради міської ради Івано-Франківська начальниця управління охорони здоров'я Марія Бойко повідомила, що станом. На 16 лютого в лікарнях міста перебувають 525 пацієнтів. При цьому, за останню добу, за допомогою звернулися майже 100 осіб.

За словами Марії Бойко, у Франківську лікарні переповнені. У ЦМКЛ через брак місць люди лежать в коридорах і навіть в їдальні.

95% хворих поступили з ураженням легенів. З 270 пацієнтів лікарні-89 перебувають на кисневій терапії, ще 16 у важкому стані в реанімації. У зв'язку з цим влада міста готується розмістити додаткові ліжка в перинатальному центрі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Віктор Ляшко, кадр з інтерв'ю: YouTube
Віктор Ляшко, кадр з інтерв'ю: YouTube
Віктор Ляшко, кадр з інтерв'ю: YouTube

Нагадаємо, що в Україні за добу 3 143 нових хворих коронавірусом, 150 померло

Як повідомляв портал "Знай.uа", безкоштовні медпослуги для українців: на що МОЗ "розщедриться" у 2021 році

Також, "Знай.uа" писав, що Комаровський пояснив, чи потрібно вакцинуватися тим, хто перехворів Covid-19