Народний синоптик Леонід Горбаль розповів, коли в Україну прийде весна. Про це повідомили на порталі "Радіо Свобода".

Народний синоптик складає прогнози за допомогою нестандартних методів: він враховує рух планет Сонячної системи і народні прикмети. Наука не визнає такі методики, проте Леонід Горбаль стверджує, що його прогнози завжди збуваються.

Так, за словами Леоніда Горбаля, погода в Україні в цьому році цілком нормальна і не вписується в теорію глобального потепління.

Згідно з його прогнозами, холоди ще довго будуть долати українців, а перше потепління прийде лише в травні.

"В цілому в Україні зараз цілком нормальна погода для сезону. Нічого особливого, ніякої аномалії немає. Погода відповідає попереднім розрахункам і закономірностям впливів планет Сонячної системи. Передбачалася і велика кількість снігу в лютому. Тому чекаємо сильних морозів. У лютому ще два підходи циклонів, але вони вже будуть не такими сніговими. Пізніше можливий сніг з дощем. Доброго тепла не буде ні в квітні, ні в березні. Морозів не буде, але буде холодно - 5-7 градусів вище нуля і багато опадів. Насправді це добре, адже дасть додаткову вологу для сільського господарства" - сказав Леонід Горбаль.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадаємо, що снігопади і морози знову накриють Україну: синоптики дали прогноз на кінець лютого

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві Найважча зима за 11 років: комунальники не витримують

Також, "Знай.uа" писав, кінець лютого буде лютим, і бабаки тут не допоможуть-кліматолог дав прогноз до кінця місяця