Головний санітарний лікар України проінспектував лікарні Івано-Франківська. Про це повідомив голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

16 лютого, у вівторок ввечері, у зв'язку зі збільшенням захворюваності коронавірусом, до Франківська прибув головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко.

Разом з головою Івано-Франківської ОДА Андрієм Бойчуком, його радником Андрієм Ярмольським, головним санітарним лікарем Прикарпаття Володимиром Чернецьким та директором Департаменту охорони здоров'я Франківської ОДА Віктор Ляшко провів інспекцію двох лікарень Івано-Франківська, де лікуються хворі Covid-19.

Так, Ляшко відвідав обласну клінічну лікарню та обласну інфекційну бошльніци Франківська. В результаті інспекції було вирішено розмістити додаткові ліжка в цих медустановах. Також розглядаються й інші установи для розміщення ліжко-місць.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Віктор Ляшко прибув на Прикарпаття, фото: Facebook Андрій Бойчук
Віктор Ляшко прибув на Прикарпаття, фото: Facebook Андрій Бойчук
Віктор Ляшко прибув на Прикарпаття, фото: Facebook Андрій Бойчук

Андрій Бойчук підкреслив, що в області досить напружена епідеміологічна ситуація. У зв'язку з цим було вирішено зібрати засідання комісії надзвичайних ситуацій за участю головного санітарного лікаря країни Віктора Ляшка та міністра охорони здоров'я України Максима Степанова.

Публікація Андрія Бойчука: Facebook
Публікація Андрія Бойчука: Facebook
Публікація Андрій Бойчука: Facebook

Нагадаємо, що в Україні за добу 4 286 нових хворих коронавірусом, 147 померло

Як повідомляв портал "Знай.uа", коронавірус без симптомів: лікар-інфекціоніст показав українцям головну небезпеку китайської зарази

Також, "Знай.uа" писав, Комаровський дав чіткі рекомендації щодо вакцинації дітей