Український спортсмен Василь Вірастюк поділився з фанатами новими знімками. Він продемонстрував фанатам в який спосіб відпочиває разом з друзями.

Таким чином повідомляється, що Василь Вірастюк підкорив вершину Скель Довбуша, що в Івано-Франківській області. Про це він передплатникам розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Спортсмен закликає ніколи не здаватися, і завжди йти вперед.

"Зима, каміння, купа снігу, лід, втома. Ми були на межі того, щоб відпустити, але, ми не з тих хто готовий здатися. Якщо є мета попереду-ніколи не здавайся» - підписав пост Василь Вірастюк.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Разом з близькими їм вдалося залізти на вершину скелі. Також вони вирішили зробити кілька спільних знімків, які в результаті опинилися на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, Василь Вірастюк похвалився одягом з вишивкою та подякував дизайнерам за його створення

У своєму Instagram Вірастюк повідомив, що виїжджає з Києва до Івано-Франківська, очевидно, саме для проведення передвиборчої кампанії за місцем свого балотування.

Як повідомляв портал Знай, Василь Вірастюк боротиметься з Марусею звіробій

Під час своєї презентації в статусі майбутнього політика Вірастюк розповів, коли і хто запропонував йому стати кандидатом. За словами спортсмена, балотуватися йому запропонував особисто Володимир Зеленський минулого тижня.

Також Знай писав, Вірастюк пояснив, чому вирішив стати "слугою" Зеленського