Відомий український музикант Віктор Павлік має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, на своїй сторінці в Facebook, артист вирішив поділиться відео з виконанням однієї зі своїх пісень.

Віктор Павлік опублікував відео з живим виконанням пісні» Я тобі кохаю "на концерті "Освідчення", який пройшов у 2011 році.

На відео можна побачити Віктора Павлика, який виходить на сцену і співає пісню "Я тобі кохаю" під акомпанемент джазового ансамблю.

При цьому, посеред виступу, під час соло саксофона в пісні Віктор Павлік звернувся до співачки Лоліті і заявив, що вона хоче від нього дитину.

"На цьому місці Лоліта дуже голосно кричить: "Хочу дитину від Віктора Павліка". Зал дуже голосно аплодує, сміється, радіє" - сказав Віктор Павлік.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

У підписі до публікації музикант вказав імена авторів слів і музики в пісні, а також інформацію про концерт.

""Я Тебе кохаю" Муз. Родіон Іванов (Rodion Ivanov) Сл. Олег Майовський (фрагмент концерту "Освідчення" 2011 р. Палац Україна м. Київ)" - написав Віктор Павлік.

Публікація Віктора Павлика: Facebook
Публікація Віктора Павлика: Facebook
Публікація Віктора Павліка: Facebook

Нагадаємо, що Дан Балан показав Тіні Кароль, що таке справжній "Скандал"

Як повідомляв портал "Знай.uа", самотня Леся Нікітюк помацала ніжні кулі буйвола: "Просто бомбісімо"

Також, "Знай.uа" писав, Влад Яма зробив красуні-дружині неймовірний сюрприз до дня народження: мріє кожна