Прикарпатець помер на заробітках у Чехії. Про це розповіли на сторінці благодійної організації БФ "Серце Марії" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що мешканка Боршнів-Осадської ОТГ Оксана Головата (Яцук) стала вдовою вдруге — її чоловік Микола Яцук загинув на заробітках у Чехії і тепер жінка залишилася одна з двома маленькими дітьми на руках.

Микола Яцук працював на будівництві в Чехії і випадково впав в яму, яку засипало землею, що призвело до його загибелі.

Микола Яцук з сім'єю, фото funeraliaorg: Facebook

Нині вбита горем родина прикарпатця намагається зібрати кошти на повернення його тіла додому та похорону. У зв'язку з цим в БФ «Серце Марії» звернулися до небайдужих людей з проханням допомогти рідним загиблого чоловіка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Просимо всіх небайдужих допомогти цій родині молитвою і грошима. Нехай Господь допоможе нести такий тяжкий хрест, а ми, люди, спільними зусиллями підтримаємо вдову та її дітей." - зазначено в публікації.

Публікація БФ Серце Марії: Facebook

Нагадаємо, що на Львівщині помер священик, який "розмовляв" з Богом: "біль назавжди"

Як повідомляв портал "Знай.uа", телезірка померла після щеплення від коронавірусу

Також, "Знай.uа" писав, помер Андрій Мягков з "Іронії долі" і "Cлужбового роману": його обожнювали мільйони