Українець страждає від важкого захворювання. Про це розповіли на порталі ТСН.

33-річний моряк Володимир Крученов повернувся з рейсу зі страшним діагнозом — меланома шкіри на останній стадії.

"Наприкінці 2019 року я вирушив у рейс і згодом помітив, що моя родимка на нозі почала значно збільшуватися. Коли мені стало вже зовсім погано, і родимка почала сильно кровоточити, почався всесвітній карантин, і незважаючи на мої прохання повернути мене додому, я змушений був провести в морі ще два місяці, які призвели до незворотних наслідків" - розповів Володимир Крученов.

По поверненню з рейсу чоловік відразу ж відправився на обстеження. Йому встановили діагноз і провели операцію, проте поки він збирав гроші на лікування, захворювання вже вразило його легені, м'які тканини, пахові лімфовузли, печінку і кістковий скелет.

Зараз Володимир щодня бореться за життя. Медики призначили йому лікування вартістю 100 тисяч доларів, однак для українця ця сума непідйомна, тому він був змушений звернутися до небайдужих людей за допомогою.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Лікування коштує майже 100 тисяч доларів. Зараз я продаю все, що я заробив за своє життя, але цього все одно не вистачить, щоб дати мені шанс. Найцінніше, що у мене є-моє життя. Щоб відчути це на 100%, доля дала мені складне випробування – захворювання, яке маю надію побороти з вашою допомогою" - говорить Володимир Крученов.

Володимир Крученов, фото: ТСН
Володимир Крученов, фото: ТСН
Володимир Крученов, фото: ТСН

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "Метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай.uа", до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Також, "Знай.uа" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "Я їй потрібна"