Школяр врятував потопаючу дитину. Про це повідомили на порталі ДСНС Миколаївської області.

15 лютого, в місті Первомайськ, Миколаївської області, учень 5-го класу школи №3, Максим Мотуз, повертався додому після уроків і раптом почув крик про допомогу з боку річки.

Школяр одразу побіг до берега побачив у воді дитину. Максим не розгубився, взяв гілку дерева, яка лежала поруч і відправився на допомогу хлопчикові. Він проповз 2,5 метра по льоду, подав гілку дитині і витягнув його на берег.

Врятованим виявився учень 1-го класу цієї ж школи. Відразу ж після події хлопчик отримав необхідну медичну та психологічну допомогу.

22 лютого співробітники Першотравневого відділення ДСНС Миколаївської області прибули в школу до Максима з візитом і подякували йому за порятунок дитини. Крім цього кандидатуру п'ятикласника запропонують для участі у Всеукраїнській акції"Герой-рятувальник року".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Школяр врятував дитину, фото: ДСНС Миколаївської області
Школяр врятував дитину, фото: ДСНС Миколаївської області

Нагадаємо, що львівські патрульні врятували тяжко хвору жінку: герої носять погони

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік тиждень пролежав у горах зі зламаною ногою: від смерті врятував вірний пес

Також, "Знай.uа" писав, що харків'янин під наркотиками повис з балкона вниз головою: чорні труси і скажений погляд