У четвер, 25 лютого, виповнюється 150 років з Дня народження видатної української письменниці, публіцистки та поетеси Лесі Українки. З нагоди великого літературного свята українські зірки декламують улюблені вірші та викладають ролики у соціальних мережах.

Один з таких роликів на своїй сторінці в Instagram виклала популярна співачка Аліна Гросу, яка давно живе та працює в Росії. Разом із Надією Мейхер, Анатолієм Анатолічем та іншими зірками Гросу записала чуттєвий відеоролик з декламацією вірша La (Nocturno).

"Спеціально до 150-річчя з дня народження Лесі Українки ❤️ @elle_ukraine @zarina.ua й ми хочемо подарувати вам цей вірш 🙌🏽
А ви любите українську поезію ?) який вірш найулюбленіший?)", - написала Гросу.

Нагадаємо, що Аліна Гросу підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, випустивши до Дня Закоханих 14 лютого спільний трек "Полотенце". Арстисти дали відверте інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, "оновлену" Аліну Гросу переплутали з Тіною Кароль: "гаряча, хоч яєчню смаж". Співачка з'явилася перед шанувальниками в абсолютно новому образі.

Також Знай.иа писав, що Аліна Гросу з немовлям на руках поніжилася в обіймах Романа Полянського.