У Франківську громадський транспорт працюватиме в режимі спецперевезень під час карантину. Про це повідомив мер міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Рсулан Марцінків повідомив, що з 26 лютого у Франківську починають діяти правила "червоної зони" карантину. У зв'язку з цим будуть введені обмеження на роботу громадського транспорту.

Так, рух міського, міжміського автобусного, залізничного та авіаційного транспорту буде призупинено. Пересування на території міста дозволено в легковому автомобілі в кількості до 5 осіб (без урахування дітей до 14 років). Службові та орендовані автомобілі повинні використовувати лише сидячі місця.

Крім цього, весь громадський транспорт перейде в режим спецперевезень: лише сидячі місця і з документом з роботи.

Крім транспорту обмеження потрапляють на навчальні заклади, підприємства та розважальні центри. У зв'язку з цим мер Франківська порекомендував роботодавцям ввести дистанційну форму роботи.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Проходить рік, як ми дізналися про цей вірус. І, на жаль, він досі атакує. А місця в міських лікарнях поволі вичерпуються. Тому такі заходи необхідні, поки захворюваність не піде на спад." - написав Руслан Марцінків.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Нагадаємо, що Денис Шмигаль повідомив про нове посилення карантину в Україні-хто опиниться в червоній зоні

Як повідомляв портал"Знай.uа", горонавірус паралізував буковинські лікарні: "Тільки одне місце"

Також, "Знай.uа" писав, що адаптивний карантин почав діяти: що заборонено на всій території України