В Івано-Франківській міській раді з'явився свій священик. Про це стало відомо із засідання виконавчого комітету Івано-Франківська.

Мер Франківська Руслан Марцінків, перед початком засідання виконавчого комітету повідомив, що у міській раді з'явився власний священик.

"Шановні колеги, хочу проінформувати, що у нас від сьогодні є капелан міської ради та виконавчого комітету – отець Віталій Федун, канцлер Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ. Благословення він отримав від Владики Володимира Війтишина на цю працю" - сказав Руслан Марцінків.

Священик також виступив перед депутатами і підкреслив, що для нього така місія Є новим досвідом у житті. При цьому він додав, що своє призначення в міській раді бачить у свідченні присутності Бога.

Варто зазначити, що довгі роки на початку кожного засідання Івано-Франківської міської ради грав гімн України і проходило прочитання молитви "Отче наш".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Священик Віталій Федун, фото: wn.if.ua
Священик Віталій Федун, фото: wn.if.ua
священик Віталій Федун, фото: wn.if.ua

Нагадаємо, що відомий лікар-священик УПЦ розкрив секрет, як правильно молитися

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернопільські священики помолилися з бійцями на Донбасі: з Богом в окопі

Також, "Знай.uа" писав, що священик розповів про дивовижне зцілення покаліченого малюка: "Молилися всією церквою"