Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк показала українцям результати своїх експериментів із зовнішністю. Відповідне фото вона розмістила у соцмережі Instagram.

«Сьогодні пробувалась на роль дружини Чубаки «Зоряні війни 2021». Як думаєте, мене візьмуть? Чи знов Полякову?», - пожартувала вона.

На знімку колишня білявка Леся – із світло-русим кольором волосся, а також із неймовірно пишною «гривою» на голові.

Фанати здебільшого схвально відгукнулися на зміни в зовнішньому вигляді Лесі, але не минулося й без жартів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Лесь, ну зачіска бомба», «Ого, яка красивенна грива! (Це комплімент)», «Леся зі звичайної селючки зробилася така краса», «Дуже натуральний колір, де можуть так пофарбувати?», «Хюрем султан?», - захоплюються фанати.

«Більше не пхай пальці в розетку!», «Візьмуть на роль жінки Рубеуса Хагрида», «Вигляд, як у моєї Барбі в дитинстві. Але все одно найкраща», «Мама Чубаки оцінить таку невістку», «Для Чубаки ти занадто гарна!», - жартують інші.

Нагадаємо, Леся Нікітюк загадала шанувальникам тату-загадку

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на останній шанс

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк знайшла молоко буйвола і "загубила" обручку