"Укрзалізниця" не припиняє сполучення з Івано-Франківщиною і продовжить возити пасажирів, які вже придбали квитки, але нових поки продавати не будуть.

Про це розповів директор філії "Пасажирська компанія" Олександр Перцовський в ефірі програми "Київ.NewsRoom".

Починаючи з 26 лютого, в Івано-Франківській області заборонили посадку і висадку пасажирів на регіональних станціях. Водночас "Укрзалізниця" припинила продаж квитків у цьому напрямку. Все через те, що область потрапила в "червону зону" карантину.

За словами Перцовського, перевізники "навчилися на помилках минулого карантину" і запропонували свій варіант вирішення проблеми.

Поїзд "Укрзалізниці", скріншот: YouTube
Поїзд "Укрзалізниці", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ми пропонуємо альтернативні повідомлення до гірської місцевості на березневі свята. Всі потяги зараз курсують через Франківщину в штатному режимі і продовжують зупинятися для посадки/висадки в області тих пасажирів, які завчасно придбали квитки. У нас є 16 тисяч пасажирів, які в найближчі 10 днів будуть їхати з Франківщини і нам треба їх забрати. Тому всі, у кого є квитки - сідають і їдуть",- зазначив Олександр Перцовський.

Він зазначив, що компанія стежить за рішеннями влади і зараз співпрацює з Міністерством інфраструктури, щоб встановити саме такий порядок, коли можна перевозити пасажирів, у яких квитки вже на руках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Після прийняття закону Про залізничний транспорт в Україні почнуть працювати окремі ринки вантажних і пасажирських перевезень – Абрамович

Як повідомляє портал «Знай.иа» Поділ Укрзалізниці передбачено програмою уряду, і зараз ми завершуємо перший етап-Жмак

Також «Знай.иа " писав, що Укрзалізницю необхідно розділити, якщо ми хочемо навести там фінансовий порядок-нардеп Бондарєв