Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яку знають також як Суперблондинку, порадувала своїх фанатів відразу декількома яскравими образами. Відповідні фото вона розмістила в соцмережі Instagram.

"Мені подобається бути різною! А в якому образі вам зайшло??? 12345?",- запитала вона у своїх передплатників, поділившись надзвичайно яскравими знімками.

На першому фото Оля з золотим макіяжем і з платиновим «блондом» на акуратному каре.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

На другому - з блакитним волоссям під чорною сіточкою, з червоними губами і чомусь червоною рукою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

На третьому знімку-співачка з рожевим волоссям, рожевим макіяжем і такого ж кольору бровами. Особливого шарму образу додають дзеркальні стрілки на очах і латексна чорна кепка. При цьому співачка грайливо показала язичок на камеру.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Четвертий образ відрізняється стриманою елегантністю - тут у Ольги вже чорне волосся і сині стрілки.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

П'ятий образ - самий "космічний". Оля вибрала для нього зелене волосся, чорну помаду, срібні тіні. Її руки теж пофарбовані срібною фарбою.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

"Всі прекрасні", "Таку Полякову ви ще ніде не бачили», "Всі дуже хороші, але 5-й найефектніший для мене", - зізнаються фанати.

Нагадаємо, Полякова відкрила в собі талант стиліста, під "роздачу" потрапила дочка: "Як німфа"

Як повідомляв " Знай.ua", Данилко не встояв перед попою Поляковою на " масці": Оля нагнулася прямо перед ним.

Знай.ua писав, Оля Полякова гаряче потрусила стегнами у вузенькому вбранні: "Королева танцю". Артистка гаряче танцювала під трек Your Favourite Garçon "Baby Work It", рухаючи стегнами і сідницями в такт музиці. Грайливий образ красуня доповнила масивними кросівками, а довге світле волосся заплела в дві косички.