Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків відвідав гінекологічного відділення міського перинатального центру, в якому зараз три поверхи відведені для пацієнтів з коронавірусом.

Міський голова заходив у палати до хворих з COVID-19, адже, за його словами він має антитіла.

Як пояснив Руслан Марцінків, він навіть не помітив, як переніс коронавірус.

"У мене є, хлопці, антитіла, тому я не боюся. Я навіть не помітив, переніс на ногах”– розповів пацієнтам Марцінків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, на початку лютого мер Івано-Франківська Руслан Марцінків захворів і відправився в карантин. ПЛР-тест показав негативний результат, передає GALKA.IF.UA.

"Ковіду нема! Легка пневмонія і бронхіт!",- повідомив мер Франківська Марцінків.

джерело: GALKA.IF.UA
джерело: GALKA.IF.UA

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Марцінків закриє" почервонілий " Франківськ:"Не справляємося". У Франківську ввели обмеження" червоної зони " карантину.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Охоплене коронавірусом Прикарпаття закрили на жорсткий карантин: блокпости і потяги, що мчать повз. Протягом декількох тижнів в Івано-Франківській області спостерігається зростання захворюваності коронавірусом. Регіон лідирує за кількістю хворих, при цьому лікарні Прикарпаття заповнені на 80%.

Також «Знай.иа " писав, що Марцінків заборонив франківчанам кататися в транспорті: червона зона. У Франківську громадський транспорт працюватиме в режимі спецперевезень під час карантину.