В Івано-Франківську патрульні затримали Юлю Вербинець - неповнолітню блогерка, відома як Verbaaa, роз`їжджала містом, не маючи водійських прав.

Про це розповіли у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

У неділю, 27 лютого, Юлію зупинили копи. “Все буває вперше. Ну, вони хоча б працюють і роблять свою роботу”, – прокоментувала зустріч з поліцією блогерка.

На порушницю склали адмінпротокол, і виписали штраф у розмірі 510 гривень. Додому дівчину відвіз її друг, блогер Діма Варварук.

“Ми винуваті, ми заплатили штраф. Надіюсь ці гроші дойдуть рівно і чітко на дороги українські”, – прокоментував Варварук.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

До речі, Юлія Вербинець, яка більш відома як Verba, має найбільші ціни на рекламу. Так, один сторіз Юлії з виголошеним текстом коштує 12 тисяч гривень, а два коротких записи — 15 тисяч гривень.

Розцінки на рекламу блогерів з Прикарпаття: Галка
Розцінки на рекламу блогерів з Прикарпаття: Галка
розцінки на рекламу блогерів з Прикарпаття: Галка

Згідно з інформацією видання "Галка", податкові служби зацікавилися доходом блогерів і незабаром в мережі з'явиться інформація про те, скільки податків вони платять до бюджету.

Тим часом у соцмережах розгорілася дискусія з приводу зарплат прикарпатських блогерів. Багато міркують, чи є чесним такий заробіток, оскільки блогери заробляють за кілька секунд місячний оклад медсестри.

Нагадаємо, що Дурнєв повернув екс-Ревізора Фреймут до справи

Як повідомляв портал "Знай.uа", Могилевська з блогерами закрутила Осадчу під шампусик

Також, "Знай.uа" писав, що перероблена "пацанка" Покрищук привітала себе кохану з днем народження