У суботу, 27 лютого, на Франківщині поліцейський влаштував ДТП, збивши жінку-пішохода.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила місцева поліція. Чоловік, перебуваючи не на службі, їхав на своєму авто, коли побачив жінку, яка перебігала дорогу у невтановленому місці, та загальмувати не встиг.

Аварія сталася близько 14:30 в селі Пійло Калуського району. Водій одразу ж викликав швидку допомогу та повідомив своє керівництво про те, що сталося. Жінку 1933 року народження госпіталізували із тілесними ушкодженнями.

Драгер не показав алкоголю в крові чоловіка. Кров на аналіз у нього взяли і в лікарні. Зараз проводиться досудове розслідування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тим часом в Хмельницькій області п'яний поліцейський влаштував моторошну ДТП, насмерть збивши пішохода.

Нещодавно в Харківській області між селами Коробочкине і Гракові сталася ДТП за участю вантажівки Renault і Газеллю, яка їхала по зустрічному напрямку. За попередніми даними водій транспортного засобу "Газель" не зміг впорається з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. В результаті сталося зіткнення. Після цього водій DAF допустив наїзд в задню частину причепа вантажівки Renault.

Нагадаємо, раніше Киян змусили танцювати на морозі в очікуванні рогатого: "чому все через *опу?". Хочете їхати-мерзніть на зупинках.

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Також "Знай.ua" писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси.