Мешканців Івано-Франківської області попередили про небезпеку, що нині чатує біля річок.

В управлінні з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації розповіли, що на річці Ворона біля міста Тисмениця рівень води може піднятия на 0,5 - 1 метр, вода може вийти на заплаву. Встановлено жовтий рівень небезпеки.

"На всіх річках області у зв’язку з вiдлигою та опадами 27 – 28 лютого очiкується продовження формування хвилi тало-дощового паводку з пiдйомами рiвнiв води на 0,2 – 1,3 м. Без негативних наслiдкiв.Крім того, у високогiр’ї Iвано-Франкiвської та Закарпатської областей зберiгається значна снiголавинна небезпека (3 рiвень)", - йдеться в повідомленні.

Тим часом синоптики пообіцяли українцям морозний початок весни: озвучено прогноз на тиждень. Для тих, хто вже поквапився заховати зимовий одяг подалі в шафу, з'явилися неприємні новини. Народний синоптик Наталка Діденко заявила, що зима поки що не планує відступати.

Раніше повідомляли, в Україну прорвуться люті морози: синоптик Діденко спрогнозувала, коли чекати на весну.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, коли в Україну прийде весна: синоптик приголомшив морозним прогнозом.

Знай.uа писав, безжальна стихія скувала Тернопіль, рятувальники б'ють на сполох: червоний рівень.