В Івано-Франківській центральній лікарні призупинили прийом нових пацієнтів з коронавірусом: місць в установі більше не залишилося.

Про це йдеться на офіційній сторінці лікарні в Facebook.

Лікарі пояснили, що ліжковий фонд перевантажений, і "новеньких" не прийматимуть з 25 лютого до 2 березня. Всіх пацієнтів будуть перенаправляти в міську клінічну лікарню № 1.

Франківська лікарня призупиняє госпіталізацію вже вдруге з початку епідемії. Минулого разу обмеження ввели в листопаді 2020 року.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше в Чернівцях стався вибух у приміщенні міської лікарні №1. Внаслідок події є постраждалі, за попередньою інформацією, одна людина загинула. Зазначається, що в цій лікарні перебувають пацієнти, хворі на коронавірус. Наразі біля установи багато автівок рятувальників та аварійної газової служби.

Нагадаємо, що кіберполіція відповіла батькам на головні питання про групи смерті: що відомо

Роман Корсун, який також є засновником групи Facebook" БАТЬКИ SOS " розповів, що поспілкувався з кіберполіцією щодо груп смерті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині сварка обернулася потужним вибухом гранати: загинула жінка

Також, "Знай.uа" писав, що над головами львів'ян зависли відірвані цеглини