Чоловік викрав автомобіль, щоб обдурити дружину. Про це розповіли на сторінці поліції Херсонської області у соцмережі Facebook.

28 лютого, близько 23: 15 в поліцію звернувся 34-річний житель Каховки. Чоловік розповів, що поїхав в гості до брата і залишив біля будинку автомобіль "ВАЗ 2101", який не зміг виявити на місці через дві години.

Через годину пошуків поліцейські знайшли викрадений автомобіль поблизу села Роздольне. В результаті погоні правоохоронці його зупинили. Крім водія в салоні перебувала жінка і дитина.

Викрадача відразу ж доставили до відділку. Чоловік пояснив, що вранці дружина відправила його на пошуки роботи. Він вирішив відправиться в Каховку, де прийшов у гості до тестя і розпивав з ним алкогольні напої. Після цього він подзвонив співмешканці і вирішив її обдурити сказавши, що знайшов роботу, а сам відправився бродити по вулицях.

Під час прогулянки йому на очі попався не закритий "ВАЗ 2101". Чоловік з'єднав дроти, завів автомобіль і поїхав додому. Дружині він сказав, що транспорт йому видали на роботі і запропонував покататися.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Начальник місцевої поліції Віктор Попов повідомив, що зловмисник живе в селі Новонаталівка Херсонської області і раніше вже притягувався до відповідальності за аналогічні злочини.

Правопорушника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України "Незаконне заволодіння транспортним засобом". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Наразі вирішується питання про повідомлення чоловікові підозри у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Публікація поліції Херсонської області: Facebook
Публікація поліції Херсонської області: Facebook
Публікація поліції Херсонської області: Facebook

Публікація поліції Херсонської області: Facebook
Публікація поліції Херсонської області: Facebook
Публікація поліції Херсонської області: Facebook

Нагадаємо, що п'яний харків'янин викрав "гі*новоз" і зміг проїхати 15 метрів

Як повідомляв портал "Знай.uа", київські автокрадії почали полювання на "Жигулі" і "Ланоси": експерт дав цінні поради

Також, "Знай.uа" писав, що відомий автогонщик розповів, як водіям пережити зиму: "Я не ворон і не каркав…"