У Франківську лікарні заповнені пацієнтами. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків в ефірі телеканалу "Україна 24".

Руслан Марцінків розповів, що в міських лікарнях Івано-Франківська перебуває 579 пацієнтів. Також він додав, що в місті працюють ще три медустанови обласного значення, які також заповнені пацієнтами.

"Тобто зараз близько тисячі пацієнтів знаходиться в місті Івано-Франківську різного значення установ" - підкреслив Руслан Марцінків.

Мер зазначив, що головними проблемами на сьогоднішній день є: нестача кисню і не достаток медперсоналу.

Руслдан Марцінків в ефірі телеканалу Україна 24: Facebook
Руслдан Марцінків в ефірі телеканалу Україна 24: Facebook
Руслдан Марцінків в ефірі телеканалу Україна 24: Facebook

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Марцінків додав, що у Франківську розташують ще кілька додаткових місць, щоб приймати пацієнтів з області і поклав великі надії на вакцинацію.

"Ми щодня зараз вакцинуємо сто осіб і сподіваємося, що буде зростати кількість вакцинованих наших мдіков. Після цього перейдемо до інших співробітників і соціальних категорій" - підкреслив Руслан Марцінків.

Також мер Франківська зазначив, що до роботи з коронавірусними хворими залучили співробітників поліклінік та інших медустанов.

Нагадаємо, що в Україні за добу 7 235 нових хворих коронавірусом, 185 померло

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський терміново звернувся до українців: "Доведеться..."

Також, "Знай.uа" писав, що санітарка нахабно обікрала вмираючу пенсіонерку, дочку в жаху: "Я їй доплачувала"