У четвер, 4 березня, відійшов у вічність протоірей Василь Бурак, він був канцлером Івано-Франківсько-Галицької єпархії ПЦУ і настоятелем храму "Всіх Святих Землі Української".

Про трагічну звістку повідомили служителі храму “Святителя Миколая” ПЦУ мікрорайон Пасічна на своїй сторінці в Facebook.

“Для багатьох він був вчителем, батьком, наставником, другом, порадником та й просто опікуном для всіх нас. Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким покійного та парафіянам, які його завжди поважали й любили. Він назавжди залишиться в наших молитвах та серцях”, – йдеться у дописі.

"Чин похорону за священнопротоієреєм відбудеться сьогодні , 4 березня, о 19:00, в храмі "Всіх Святих Землі Української", за адресою - вул.Івасюка 2.
-Божественна літургія відбудеться 5 березня, о 10:00, за цією ж адресою", - попередили у Храмі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай.ІА писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.ІА писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.