На Прикарпатті померла співробітниця ліцею. Про це повідомили на сторінці Надвірнянського ліцею №3 у соцмережі Facebook.

3 березня померла секретар Надвірнянського ліцею №3 Галина Олексіївна Аннюк.

Колеги загиблої важко переживають втрату. Вони висловили слова скорботи рідним і близьким Галини і попросили Господа, щоб її душа знайшла упокій в загробному житті.

Галина Олексіївна Аннюк: Facebook Надвірнянський ліцей №3
Галина Олексіївна Аннюк: Facebook Надвірнянський ліцей №3
Галина Олексіївна Аннюк: Facebook Надвірнянський ліцей № 3

"Вся шкільна сім'я глибоко сумує з приводу несподіваної смерті Галини Олексіївни Аннюк, секретаря Надвірнянського ліцею №3. Дорога Галина Олексіївна! Ви відійшли від нас у вічність, де немає муки, ні печалі, ні подиху, але життя нескінченне. Нехай земля Вам буде пухом, Царство Небесне і вічна Пам'ять. Щиро співчуваємо родині і поділяємо біль втрати. Важко знайти слова розради, коли зупиняється серце хорошої людини... У нашій пам'яті Галина Олексіївна Аннюк назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником." - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Публікація Надвірнянського ліцею №3: Facebook
Публікація Надвірнянського ліцею №3: Facebook
Публікація Надвірнянського ліцею № 3: Facebook

Нагадаємо, що пішов з життя зірка серіалу "Династія": на ньому виросло ціле покоління

Як повідомляв портал "Знай.uа", пішов з життя зірка "Сватів" не зміг здолати хворобу

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині помер легендарний педагог: діти бігли на його уроки, як на свято