На Черкащині пенсіонер розвів стадо кіз, бо йомцу шкода здавати їх на м'ясо. 40 парнокопитних померли голодною смертю, ще 60 перебувають у жахливих умовах: в домі, неймовірний безлад, для тварин тут немає зовсім нічого.

Зоозахисники, які навідалися до дідя Льоні у село Костянтинівка, жахнулися, йдеться в сюжеті НТН. Мертві кози в сараї, живі та знесилені - в хаті. Скрізь бруд та сморід. Небайдужі україні за лічені години привезли тваринам сіно.

Ще восени у стаді була сотня кіз, та вже взимку морозів не пережила майже половина з них. Спочатку тушки тварин господар прикидав землею, а потім почав складати в сараї. Селаням така любов сусіда до тварин не до вподоби: кажуть, улітку тварини винищують всю городину, ламають навіть паркани. А до ароматів стада звикнути взагалі неможливо.

Нагадаємо, рибалка зловив біля берегів Індонезії дитинча акули з "людським" обличчям, кадри вразили весь світ.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Сполучених Штатах народилося диво-цуценя, у якого є додаткова пара лап і запасний хвіст.

Також портал Знай.uа писав, що тигр-пухляш вийшов до туристів і дозволив зняти відео: "Повертався від бабусі".