Стало відомо про те, що в селі на Прикарпатті виявили три вибухівки. Про це повідомив інформаційний портал «суспільне Карпати».

Таким чином повідомляється, що в селі Палагичі були знайдені три небезпечні предмети. Три мінометні міни 82 мм часів Другої світової війни фахівці знайшли на відкритій території, просто посеред лісу.

міна / скріншот з відео
міна / скріншот з відео

Відразу після цього була подана заявка на ліквідацію вибухівок.

Також, в селі Печеніжин була знайдена 81 мм мінометна міна, також часів Другої світової війни. Її також повинні будуть ліквідувати.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фахівці, фото: Суспільне
Фахівці, фото: Суспільне

Фахівці нагадують, що ні в якому разі не потрібно самостійно знешкоджувати подібні предмети, так як це може привести до серйозних наслідків. Якщо раптом вами була виявлена міна або вибухівка, відразу звертайтеся за допомогою до фахівців.

На щастя, в цих випадках все закінчилося благополучно.

Нагадаємо, офіцер ЗСУ розповів, як військових принижували під час окупації в Криму: "Підняли по команді"тривога"". Офіцер Збройних сил України Олег Ткаченко розповів, як почалася незаконна окупація Криму

Як повідомляв портал "Знай.ua", морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "Дійсно, врятував чиєсь життя". Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил.

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до Євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності