Стало відомо про те, що у Франківську вандали познущалися над пам'ятником. Скоїли замах на Тараса Шевченка.

Таким чином повідомляється, що акт вандалізму стався в Подпечерах. Під Будинком культури відрізали голову пам'ятнику Тараса Шевченка.

По всій видимості свої дії вандали приурочили до Дня народження українського Кобзаря. Місцеві жителі сподіваються на те, що зовсім скоро буде з'ясовано хто це зробив, і тому вони звертаються за допомогою до співробітників правоохоронних органів.

Вандали повинні бути покарані за законом, як повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram мер Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На фотографіях можна помітити, що скульптура Тараса Шевченка була позбавлена голови, і при цьому, вандали її не забрали, а просто залишили поруч лежати. З цього можна зробити висновок, що це було звичайна провокація.

Залишається тільки сподіватися, що винуватці будуть знайдені.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв "Знай", п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

"Знай" писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собаками.