Відома українська співачка і переможниця пісенного конкурсу «Євробачення» Джамала знову порадувала фанатів новим знімком. Цього разу вона розповіла, як це, увійти в топ-100 найуспішніших жінок України.

Таким чином повідомляється, що за словами дівчини, сьогодні це приємно як ніколи. Все тому що кожен важкий ранок вона встає і каже сама собі: «ти сильна, ти молодець, ти впораєшся».

"Діти-чоловік-робота-собака-домашні справи-трохи ти. І якщо в цьому є успіх - чудово» - пише співачка під постом.

Зараз Джамалі, як вона сама визнає, непросто. Буває, що укладає спати молодшого сина, і в цей час слухає в навушниках альбом, і в цей час вибирає обкладинку, вичитує інтерв'ю, і паралельно готується до ще до одного.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Потім відразу за старшим сином в дитсадок, і все це одночасно.

"Але, кожен раз я кажу собі: зараз-зараз, скоро стане легше, це просто такий момент. Такі ми - ми з вами. Це наш з вами успіх " - підсумувала пост співачка.

Нагадаємо, Джамала "загубилася" далеко від України. Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули в сонячний і жаркий Шарм-Ель-Шейх, Єгипет, насолоджуючись золотим пісочкфраом і блакитною водою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала поділилася з шанувальниками зворушливими фото з мамою. Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Також Знай.uа писав, Джамала підкорила українців романтичною фотосесією з чоловіком