У мережі згадали архівне фото двох відомих в Україні людей-Віктор Павлика та Василя Вірастюка. Як розважалися чоловіки 8 років тому.

Таким чином повідомляється, що рівно 8 років тому, 5 березня 2013 року, Віктор Павлік опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook фотографію з найсильнішою людиною в Україні. Василем Вірастюком.

Вони десь разом тоді відпочивали, і вирішили зробити спільний знімок. При цьому, незвичайний.

Василь Вірастюк вирішив підняти однією рукою свого товариша вгору, і у нього це вийшло. Віктор Франкович задоволений позує з висока.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

З того моменту пройшло багато часу, багато чого змінилося. Віктор Павлік, наприклад, одружився ще раз, і тепер вони разом з молодою дружиною Катериною Репяховою чекають дитину - це буде хлопчик, і назвуть вони його Міша.

Поки Василь Вірастюк підкорював Карпати зі своєю сім'єю, Віктор Павлік зі своєю вирушив до Єгипту, на море. Там вони разом з дружиною насолоджуються сонячними променями перед початком концертної діяльності.

Нагадаємо, вагітна дружина Віктора Павлика поскаржилася на сімейне життя зі співаком: "як зомбі".

Так, Катерина розмістила в своїх Insta Stories миле відео, на якому з'явилася зі своїм зірковим чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.ІА, вагітна дружина Віктора Павлика розкрила ім'я майбутнього сина: так вирішив чоловік.

Також портал Знай.ІА писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, як розважається в Єгипті без чоловіка.