Стало відомо про те, що популярна українська співачка і перша переможниця на Євробаченні від України, Руслана Лижичко поділилася планами на майбутнє.

Таким чином повідомляється, що українців очікує продовження «Диких танців» від співачки. Руслана Лижичко розпочала запис нового альбому, який буде присвячений 30-річчю незалежності України.

Про це артистка розповіла під час прямого ефіру ток-шоу «Право на Владу» на телеканалі 1+1 у четвер, 4 березня.

Дівчина зізнається, що щодня у неї величезні навантаження, і це триває останні 5-6 років. Весь час Руслана перебуває у творчому процесі, і це її рятує.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Публікація Руслани Лижичко, скріншот: Instagram
Публікація Руслани Лижичко, скріншот: Instagram

"Зараз я приїхала зі студії, я записую новий альбом, який присвятила 30-річчю нашої країни. І Ви продовження "Диких танців" таки побачите цього року. Він вийде " - розповіла співачка в прямому ефірі.

Нагадаємо, що «дикі танці» дуже значуща для артистки пісня. Саме вона принесла їй перемогу в далекому 2004 році на конкурсі Євробачення. Це був другий рік участі України там, і перша перемога. Пісню Руслани в Європі дуже люблять, і щороку під час проведення згадують на вечірках.

Нагадаємо, раніше Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає

Як повідомляє портал "Знай.ua" Руслана згадала, як хотіла спалити себе на Майдані: "це доля нашої країни"

Також "Знай.ua" писав, що Руслана зворушливо привітала чоловіка зі срібним весіллям архівними кадрами: "спасибі, що ти є"