Стало відомо про те, що відома українська співачка Руслана отримала щеплення від коронавірусу. Сталося це в прямому ефірі одного з телеканалів.

Таким чином повідомляється, що вакцинація пройшла в прямому ефірі на телеканалі 1+1, під час ток-шоу «Право на Владу». Організована ця подія була спільно з Міністерством охорони здоров'я та фондом ЮНЕСКО.

У жодній країні світу до цього моменту такого не робили. Серед тих, хто в ефірі отримав вакцину 5 лікарів, і ще 5 публічних особистостей.

Зокрема, свою дозу отримала сама ведуча ток-шок Наталія Мосейчук, співачка Руслана Лижичко, а також телеведучий Олександр Педан. Весь ефір після введення вакцини вони були під наглядом лікарів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

До слова, Там же Руслана зізналася про плани на майбутнє. Найближчим часом вона випустить новий альбом, який присвятила 30-річчю нашої країни. Крім того, фанати зможуть почути нові «Дикі Танці, з якими дівчина підкорила Європу більше 15 років тому.

Також варто відзначити, що всі хто зробив вакцину в прямому ефірі відчували себе добре, і ніяких побічних ефектів на щастя не зазнали. Через кілька тижнів їм потрібно буде вколоти ще одну дозу. Чи буде це відбуватися також у прямому ефірі-невідомо.

Нагадаємо, раніше Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає. Відповідний пост з'явився на сторінці Руслани в Instagram.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Руслана згадала, як хотіла спалити себе на Майдані: "це доля нашої країни"

Також "Знай.uа" писав, що Руслана зворушливо привітала чоловіка зі срібним весіллям архівними кадрами: "спасибі, що ти є"