Популярна українська співачка Антоніна Матвієнко показала, як її батьки відзначили золоте весілля. Відповідні кадри вона опублікувала в сторіз у соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, що вчора батьки співачки, легендарна Ніна Матвієнко та художник Петро Гончар, відзначили півстолітній ювілей подружнього життя.

«Мої золоті!», - підписала Тоня милий знімок, на якому батьки співачки позують із велетенським букетом троянд.

Саме із цим букетом Петро Гончар вітав дружину із визначним ювілеєм. Зазначимо, що для святкування зоряна пара обрала не дорогий ресторан, а домашнє коло.

Скрін, відео Instagram
Скрін, відео Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скрін, відео Instagram
Скрін, відео Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

За простим столом вони зібрали донечок із їхніми родинами, та не робили із події гучного дійства.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про містичне дитинство Ніни Матвієнко: мама-віщунка і цілителька, тато - копач могил. Коли Ніна розпитувала про так зване "княже" походження, то чула у відповідь тільки гнівне "Мовчи!". І більше питань не задавала...

Також Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко вся в чорному заговорила про маму.