4 березня мер Івано-Франківська Руслан Марцінків у прямому ефірі пройшов вакцинацію від коронавірусу.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я дав публічну згоду на вакцинацію, тому що вона виключно добровільна. Є зайва вакцина і для того, щоб розвіяти сумніви, я вирішив вакцинуватися" - сказав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Через пару днів градоначальник відзвітував перед франківчанами про своє самопочуття після вакцинації.

За словами Марцінківа, в перший день у нього піднялася невелика температура -37,5, при цьому морозило. На другий день тіло "трохи ломило". На третю добу температура повернулася в норму.

"Так що вакцинація!
1 день-піднялася температура 37,5, трохи морозило
2 день - трохи ломило
3 день-температура 36,6, відчуваю себе дуже добре!",- написав Марцінків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Марцінків просить Зеленського пом'якшити карантин у Франківську:"Люди напружені". Депутати Франківська звернулися до уряду з проханням пом'якшити карантин для підтримки місцевого бізнесу.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лікарні Франківська тріщать від хворих, Марцінків розкрив карти:"потрібні медики і кисень". Марцінків назвав головні проблеми в лікарнях Франківська

Також «Знай.иа " писав, що Соратник Порошенка накинувся на Марцінківа через білборд: "ні тарифам!" Народний депутат Владимр В'ятрович їдко висміяв нереалістичне гасло на рекламному щиті від партії "Свобода" в яку входить Руслан Марцінків.