Відома українська співачка Ірина Федишин має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість вирішила поділиться враженнями від власних сольних концертів.

Ірина Федишин опублікувала нове фото і поділилася враженнями від двох концертів, які провела в місті Суми.

На опублікованому фото можна побачити Ірину Федишин, которяа сидить в гримерці після концерту. Співачка одягнена в червону сукню з незвичайним принтом, глибоким декольте і пишним низом. Біля неї також можна помітити безліч квітів і подарунків, які знаменитості подарували фанати.

У підписі до публікації знаменитість описала свої враження про два концерти, які дала ви місті Суми і подякувала шанувальникам за підтримку.

"Це були незабутні 2 концерти в Сумах. Як я скучила за такими емоціями. Спасибі м. суми, за неймовірну підтримку, оплески, подарунки та квіти " - написала Ірина Федишин.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Публікація Ірини Федишин: Facebook
Публікація Ірини Федишин: Facebook
Публікація Ірини Федишин: Facebook

Нагадаємо, що 37-річна Полякова вперше заговорила про наболіле: "Сьогодні я не мовчу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огневич у міні-сукні розповіла про жіночу силу: "У кожній з нас"

Також, "Знай.uа" писав, що радісна Аліна Гросу видала, що так довго приховувала від українців: "Роса тільки від щастя"