Маленькому українцю терміново потрібна операція на мозку. Про це повідомили на сторінці БО "Мама і немовля"у соцмережі Facebook.

Маленький Юра з самого народження знаходиться в лікарні і бореться за своє життя. Мозок хлопчика страждає від надмірного тиску, яке викликане прогресуючою гідроцефалією.

Медики встановили, що для поліпшення стану юрі необхідна термінова операція на мозку. Вартість витратних матеріалів для операції становить 30 000 гривень.

На жаль у рідних хлопчика немає можливості зібрати таку суму, тому їм залишається сподіватися на допомогу добрих людей.

Юра, фото: Facebook Мама і немовля
Юра, фото: Facebook Мама і немовля
Юра, фото: Facebook Мама і немовля

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У зв'язку з цим, в організації звернулися до всіх небайдужих людей з проханням допомогти врятувати життя Юри і дати йому шанс на повноцінне майбутнє.

"Кожна допомога важлива! Віримо, що маленький Юра зможе знайти своїх земних покровителів, адже вся надія хлопчика на кожного з нас!"- зазначено в публікації.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Нагадаємо, що півторарічний Арсенчик повільно вмирає, врятує лише один укол: "Більше 2 мільйонів..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", 12-річний Олег кинув виклик безжальному раку: "Хочу жити, мамо..."

Також, "Знай.uа" писав, що страшна хвороба паралізує маленьку Вікусю, молоді батьки в розпачі: "Укол за 2 мільйони або життя"