У Чехії загинула заробітчанка з Прикарпаття. Про це розповіли у виданні "OBOZREVATEL".

27-річна мешканка села Гринівці Тлумацького району Оксана Василів загинула в Чехії на заробітках. Жінка провалилася через скляну підлогу на 4-му поверсі.

Оксана не знайшла хорошої роботи в Україні, але їй потрібно було утримувати маленького сина Давида, якого кинув батько, і літню маму. У зв'язку з цим жінка почала їздити на заробітки.

Перед Чехією вона була в Польщі. Оксана сказала мамі, що робота складна, але платять добре, тому вирішила поїхати.

1 березня родині Оксани повідомили сумні новини-жінка загинула. Спершу обставини загибелі рідним не говорили і вони отримували різні версії, проте пізніше поліція Чехії надала достовірну інформацію.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Остаточна версія, яку нам передали від правоохоронців Чехії, - вона провалилася крізь скляну поверхню. Чи то їй доручили там прибратися, чи то вона сама так вирішила, ми не знаємо. Але факт в тому, що вона піднялася на верхній поверх і стала на це скло. Воно не витримало, і вона впала з висоти 15-20 метрів" - сказала сестра загиблої.

Оксана Василів з сином, фото: Прикарпаття Online

Нагадаємо, що померла легендарна піаністка Людмила Лядова: чим відзначилася за 95 років життя

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові помер легендарний колега Лобановського: марив футболом

Також, "Знай.uа" писав, що помер легендарний вокаліст, який змінив світ: "Будеш жити вічно"