Двом братам потрібна термінова реабілітація. Про це повідомили на порталі ТСН.

Двійнята Іван і Данило Дроздови народилися передчасно на 30-му тижні вагітності. Тому вони билімаленькіе і слабкі.

У дітей виявили дихальну недостатність, яка призвела до легеневої кровотечі на 7-й день їхнього життя. Після цього хлопчиків підключили до апаратів ШВЛ і встановили трахеостоми.

У 2016-му році Івана відключили від апаратів ШВЛ, а Данила-в 2017-му.однак довге перебування на цих апаратах з трахеостомами дуже відбилося на малюках.

"У двох синочків діагноз-спастичний тетрапарез, затримка психо-мовного і стато-кінетичного розвитку. Зараз кожні два-три місяці треба лягати на реабілітацію, між лікуванням треба проходити курси масажу і ЛФК" - каже мама хлопчиків.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Медики кажуть, що хлопчикам може допомогти правильна своєчасна реабілітація і дають хороші прогнози. Однак таке лікування довгострокове і дороге, а батьки Івана і Данила не в змозі його оплатити. Тому вони були змушені звернеться за допомогою до небайдужих людей.

"Ніколи не думала, що мені доведеться просити допомоги у друзів і зовсім незнайомих людей на лікування своїх дітей, зважитися на це було непросто... Але ми як батьки повинні зробити все можливе і неможливе, щоб поставити їх на ніжки" - додала мама малюків.

Іван та Данило, фото: ТСН
Іван та Данило, фото: ТСН
Іван і Данило, фото: ТСН

Нагадаємо, що півторарічний Арсенчик повільно вмирає, врятує лише один укол: "Більше 2 мільйонів..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", 12-річний Олег кинув виклик безжальному раку: "Хочу жити, мамо..."

Також, "Знай.uа" писав, що страшна хвороба паралізує маленьку Вікусю, молоді батьки в розпачі: "Укол за 2 мільйони або життя"