У Буковелі помітили дорогий суперкар. Про це повідомили на сторінці "vehicles.exclusive"у соцмережі Instagram.

У мережі розмістили фото розкішного Porsche Panamera, який помітили на стоянці біля будинку в Буковелі.

На опублікованому знімку можна побачити двоповерховий будинок з дерева червоного кольору з невеликим гаражем біля якого стоїть суперкар Porsche Panamera чорного кольору.

У підписі до публікації автор поділився враженнями від відпочинку в Буковелі і підкреслив, що на курорті можна знайти безліч цікавих речей.

"Тут все смачно, від вершини в лінійці Панами в сатині до топових тапок Brixton. P. S. Звичайно, ще 7-ки" - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Публікація vehicles.exclusive: Instagram
Публікація vehicles.exclusive: Instagram
Публікація vehicles.exclusive: Instagram

Porsche Panamera - п'ятидверний спортивний фастбек класу Гран Туризмо з передньомоторним компонуванням і повним або заднім приводом. Випуск і продаж даної моделі почалися в 2009 році.

Під капотом у автомобіля розташований Бензиновий двигун потужністю 400 кінських сил. Максимальна швидкість автомобіля становить 285 кілометрів на годину. Вартість даного суперкара становить близько 4 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що друг Зеленського став поліцейським і пересів на суперкар: як у Дубаї

Як повідомляв портал "Знай.uа", Елітний Rolls-Royce і Rolex: 22-річний українець вразив багатством навіть Дубай

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові помітили шикарний Porsche за 5 мільйонів: євробляхерам такий і не снився