Мер Франківська Руслан Марцінків розкритикував карантин. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків висміяв подвійні стандарти карантину в Україні і підкреслив, що такі заходи не ефективні.

Насамперед Марцінків зазначив, що під час карантину забороняється працювати маленьким магазинам та іншим підприємцям, але в той же час великі супермаркети і курорти продовжують функціонувати в звичайному режимі.

"Карантин по українськи: тролейбусом їздити не можна, але автобусам в режимі спецперевезення можна; Маленьким магазинам треба закритися, але у великих супермаркетах без відстані і з великим скупченням можна; промисловому ринку на вулиці не можна працювати, а гірськолижним курортам можна; комунальним садам не можна працювати, але приватним якщо дуже треба можна; Ломбардам можна працювати, а тапочки продавати немає;....... Перелік можна продовжувати!!!" - написав Руслан Марцінків.

Після цього Руслан Марцінкім підкреслив, що карантин з такими умовами не принесе потрібного ефекту і лише «доб'є» малий бізнес. Тому мер Франківська наполягає на тому, щоб Уряд скасував червону зону і кинув всі сили на вакцинацію і розміщення додаткових місць для хворих.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Публікація Руслана Марцінківа: Instagram
Публікація Руслана Марцінківа: Instagram
Публікація Руслана Марцінківа: Instagram

Нагадаємо, що львів'янам можуть повернути нічні маршрутки - "вимерли" через карантин

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці перетворили червону зону на бордову: куди без тюльпанів

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 6 377 нових хворих коронавірусом, 219 померло