Жінка винайшла будинок, який очищає сам себе. Про це повідомили у виданні Lavender.

Американка Френсіс Герб не любила забиратися по будинку, адже це забирало багато часу, а діти і чоловік не хотіли брати в цьому участі.

У 1931 році жінка закінчила політехнічний коледж і добре розбиралася у фізиці і механіці. Також у неї був бізнес з відновлення зруйнованих будівель. Тому жінка вирішила застосувати свої знання і створити самоочисний будинок.

В результаті безлічі експериментів їй це вдалося. Для цього Фрейнсіс переобладнала власне житло. В цілому, в будинку жінки знаходиться цілих 68 патентів.

Жінка створила самомоющийся будинок, фото: Levender
Жінка створила самомоющийся будинок, фото: Levender
жінка створила самомиючий будинок, фото: Levender

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Стіни будинку сконструйовані так, що в них встановлено безліч невеликих вікон з бурштиновим склом. Це дає можливість висвітлювати весь будинок.

Підлоги будинку встановлені під кутом до стін, в яких розміщені отвори для стоків. Також Френсіс замінила всі меблі на водонепроникну і всі картини покрила водонепроникним пластиком. Єдине від чого довелося відмовитися це килими і хутряні покриття.

Крім цього в будинку встановлена шафа з трьома відсіками, який сам пере і висушиавает одяг. Також полки на кухні сконструйовані таким чином щоб посуд милася сама.

Жінка створила самомоющийся будинок, фото: Levender
Жінка створила самомоющийся будинок, фото: Levender
жінка створила самомиючий будинок, фото: Levender

Вода і миючий засіб в будинок подається за допомогою розбризкувачів, а сушка відбувається за допомогою гарячого повітря.

Так, для проведення прибирання Френсіс необхідно було всього лише натиснути кілька кнопок.

На жаль, цей винахід не знайшло популярності, але жінка змогла насолоджуватися ним цілих 20 років, що дозволило їй більше часу проводити з сім'єю.

Нагадаємо, що помер "батько" геніального винаходу, який запатентували Philips і Sony

Як повідомляв портал "Знай.uа", міжпланетний корабель Ілона Маска Starship вперше вдало приземлився, але потім вибухнув

Також, "Знай.uа" писав, що "чіпований" Білл Гейтс назвав наступну проблему людства: "Знищить 10 мільйонів..."